Főoldal / Legfrissebb cikkeink / Egy konténer, milliónyi üzleti lehetőség
Egy konténer, milliónyi üzleti lehetőség

A konténerek ideális megoldást jelentenek a vállalkozások számára. Úgynevezett pop up üzletek nyitásával új piaci lehetőségekhez juthatnak. 

A konténerek nagyfokú rugalmasságot biztosítanak, hiszen nincsenek helyhez kötve. Így ott tudjuk eladni a termékeinket, vagy értékesíteni szolgáltatásainkat, ahol a vásárlóink és vevőink elérhetők. 

A konténerek lehetőségei végtelenek. Ezek az üzletek tökéletesek  például azoknak a e-kereskedőknek, akik számára kiemelten fontos, hogy alacsony rezsiköltséggel fizikailag is meg tudják mutatni árukínálatukat az embereknek, érdeklődőknek. Ezek a konténerek üzletként és átvételi pontként is funkcionálhatnak. 

A konténerek további előnyei közé tartozik, hogy nem szükséges megvásárolnunk őket, akár már rövid távra is bérelhetők. A konténer kölcsönzés pedig még nagyobb szabadságot biztosít. Hiszen ideiglenesen is kitelepülhetünk vele egy eseményre, vagy mondjuk az ünnepek alatti időszakos vásárra, piacra. Így a szezonális vásárlók is könnyebben elérhetők, és ezáltal a forgalom és a márka ismertsége is növelhető. 

A konténerben az árukészletünk is biztonságban van, hiszen estére teljesen zárhatóvá tehető, akár egy normál üzlethelység. 

Továbbá a konténer véd az eső és az erős napfény ellen is. 

Adatkezelési tájékoztató | GRANDE Konténer KFT. | Minden jog fenntartva. 2021