Főoldal / Legfrissebb cikkeink / Konténerek, mint ideiglenes árusítóhelyek
Konténerek, mint ideiglenes árusítóhelyek

Számos kiváló példát láthatunk már szerte a világon és hazánkban is, hogy egy konténer milyen remekül helyt áll ideiglenes üzlethelységként is. A konténer könnyű szállíthatóságának és összeszerelhetőségének köszönhetően szinte bárhová telepíthető, ahol rendelkezésre áll a konténer méreteihez elegendő hely és ezt a körülmények és előírások is lehetővé teszik, engedélyezik. 

A konténereknek nem csak a külső falait tehetjük barátságossá és egyedivé. Egy kis kreativitással a konténer belső tere, illetve az előtte lévő rész is remekül testre szabható. Például itt kialakítható egy kis terasz, ahol a vendégeink helyet tudnak foglalni, hogy elfogyasszák a nálunk vásárolt kávéjukat. 

Sokszor a vendégeink, vásárlóink számára elsőre nem is biztos, hogy tudatosul, az üzletünk lényegében egy konténerből lett ki, illetve átalakítva. Nem utolsó sorban a konténerből átalakított üzlethelység gyorsabban és olcsóbban beindítható, mint a fix helyen lévő bérlésre, vagy megvételre kínált üzlethelységek. Kiskereskedők, kézműves termékeket árusítók, de még nagy márkák is élnek a konténer adta lehetőségekkel. Kávézók, pékségek, virágüzletek, kiállítótermek, ruhaszalonok, cipőboltok, zöldségesek. És ez csak néhány ötletadó példa, hogy egy konténer milyen sokféle területhez illeszkedhet.

Adatkezelési tájékoztató | GRANDE Konténer KFT. | Minden jog fenntartva. 2021