Főoldal / Legfrissebb cikkeink / Tippek, trükkök szerszámok tárolására
Tippek, trükkök szerszámok tárolására

Ha van egy kifejezetten az eszközeink számára kialakított szerszámtároló konténer helységünk, abban érdemes rendet tartani. Rend a lelke mindennek, tarja a mondás és ez igaz is, hiszen ha rendezettség vesz minket körül, az több szempontból is jó. 

Egyrészt, mikor belépünk a szerszámtároló konténer ajtaján, ha minden a helyén van, könnyebben átláthatjuk és hamarabb megtalálhatjuk amit keresünk.  

Ez igaz arra is, ha a szerszámtároló konténer belsejében kialakítottunk magunknak egy munkaterületet és rendszeresen itt dolgozunk. Munka közben időt spórolhatunk meg vele, ha csak felpillantunk és rögtön tudjuk, mi hol van, mit hol keressünk és ott meg is találjuk azt az eszközt vagy szerszámot, amivel éppen dolgoznánk. 

Tehát a hatékonyság megőrzésének egyik fő kulcsa, hogy a megfelelő eszközök kéznél legyenek. A tároláshoz, rendszerezéshez olyan hétköznapi eszközöket is használhatunk, mint például egy régi szemüvegtok. Ebbe tehetjük például az apróbb szögeket, csavarokat. A papírtörlőkendő, vagy fólia belső, keménypapírcsöveit is érdemes megtartani, mert ezeket például egy fa laprarögzítve remekül beleállíthatók például a csavarhúzók, vésők. A hosszú markolatú szerszámoknak, mint például lapátok, gereblyék, kalapácsok tárolásához pedig fából készíthetünk rögzítő, rendszerező állványt. Emellett a különböző tároló dobozok felcímkézése is segítségünkre lehet, ha keresünk valamit a szerszámtároló konténer polcain.

Adatkezelési tájékoztató | GRANDE Konténer KFT. | Minden jog fenntartva. 2021